ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και ο Δήμος Λήμνου, στα πλαίσια  των εκδηλώσεων

 « Τιμής και μνήμης για τους Πεσόντες στη Μάχη της Καλλίπολης», που θα   πραγματοποιηθούν  φέτος στη Λήμνο στις 20 και 21 Απριλίου 2017, σας γνωστοποιούν ότι σε συνεργασία με το Τμήμα Στίβου της Αθλητικής ΄Ενωσης Λήμνου και τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α « Ορίζοντες»  διοργανώνουν  Αγώνα Δρόμου  με χαρακτηριστικό τίτλο  «Τρέχουμε για την Ειρήνη» .

Ο Αγώνας  Δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Απριλιου 2017 και θα έχει δύο διαδρομές: Η πρώτη διαδρομή 18.500μ. θα έχει εκκίνηση από Κοινοπολιτειακό Κοιμητήριο Μούδρου προς το Πολιτιστικό Κέντρο Πορτιανού και  η Δεύτερη  διαδρομή (συμβολικός Αγώνας 1.000μ. εκτός συναγωνισμού)   από το Π. Πεδινό έως το Πολιτιστικό Κέντρο Πορτιανού.

 

 

                                                                                                                                                                                

                                                                                                       

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Σήμερα λοιπόν που η Λημνος τρέχει για την Ειρήνη, λόγω Anzac, κάποιοι άλλοι, αυτοχρισθέντες «σπορά των νικημένων του ’45» τρέχουν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του «μπαμπά τους,» του μεγάλου ηγέτη του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού, my ass, συνεχίζοντας και αύριο τις εκδηλώσεις για την επέτειο της «εθνοσωτηρίου» που εγκαθίδρυσε τη «δημοκρατία» στη χώρα το ’67 και τη γλύτωσε από την «κομμουνιστική λαίλαπα»!

  sotos, Mυριναιος, μη ξεχάσετε να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις μνήμης! Προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή!

  ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!

  ΥΓ: Χτες καταδικάστηκε και η γνωστή και μη εξαιρετέα κυρία Σκορδελη για τα επεισόδια της πλατείας Αττικής μετά από 7 χρόνια. Fast track λέμε, όπως και όλες οι fast track business στο Τζατζικιστάν! Απολαύστε τη στο βίδεο!

  https://www.youtube.com/watch?v=0Yja04a_oH0

  http://www.efsyn.gr/arthro/katadikastike-i-epikefalis-tagmatos-efodoy-tis-ha

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here