
Μια παρέα νεαρών παιδιών χθες γύρω στις 11 το βράδυ, βρήκαν το σκύλο που βλέπετε στις φωτογραφίες, όπως ενημέρωσαν το limnosreport, ο σκύλος είχε κόψει την αλυσίδα του και τριγυρνούσε στην Μύρινα.
Τον πήγαν στο Αστυνομικό τμήμα Μύρινας, όπου τον φιλοξένησαν μιας και ήταν αργά, από το τμήμα σήμερα το πρωί θα τον πήγαιναν σε κτηνίατρο να δουν εάν έχει τσιπάκι ώστε να τον παραδώσουν στους ιδιοκτήτες του.
Ένα μεγάλο μπράβο στα νεαρά παιδιά που δεν αδιαφόρησαν αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στο Αστυνομικό τμήμα Μύρινας.
Ελπίζουμε ο σκυλάκος να βρήκε τους ιδιοκτήτες του!
Ειδήσεις Σήμερα:
- Μεγάλα projects για τον τουρισμό στο Βόρειο Αιγαίο: Νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Λήμνο, Λέσβο και Σάμο, από πολυτελή resorts μέχρι διεθνή brands φιλοξενίας
- Κορυφώνεται το κύμα αφίξεων στη Λήμνο – Γεμάτα τα πλοία, ξεκινά η μεγάλη έξοδος του Δεκαπενταύγουστου
- 15 Χρόνια «Μακαρόνες στσ’ Αγκαρυώνες».Σάββατο 8 Αυγούστου,
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




