ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με ένα νεο video clip που κυκλοφόρησε σήμερα, ασπρόμαυρης αισθητικής περιβάλλει ο Στέλιος Ρόκκος το «Ξέρω Πως Θα ‘Ρθεις».

Λίγα εικοσιτετράωρα έπειτα από την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του με γενικό τίτλο «Σε Μονοπάτια Ξένα», ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός συμπληρώνει το σκηνικό.

Το «Ξέρω Πως Θα ‘Ρθεις» είναι μία ερωτική μπαλάντα που συνάντησε την τέλεια ερμηνεία του Στέλιου Ρόκκου, ενός διαχρονικά σύγχρονου καλλιτέχνη που γνωρίζει όσο λίγοι πώς να μας κρατά συντροφιά με αξεπέραστα τραγούδια.

Σε μουσική του Στέλιου Ρόκκου και στίχους που γράφει από κοινού με τη Βίκυ Γεροθόδωρου, το «Ξέρω Πως Θα ‘Ρθεις» είναι το τραγούδι που προμήνυσε το άλμπουμ «Σε Μονοπάτια Ξένα».

 

Παράλληλα, γνωρίσαμε και μία εναλλακτική εκδοχή του «Ξέρω Πως Θα ‘Ρθεις», η οποία πρόσθεσε δύναμη στο συναίσθημα. Και οι δύο εκδόσεις συμπεριλαμβάνονται στην καινούρια δισκογραφική δουλειά του Στέλιου Ρόκκου μαζί με άλλα δώδεκα τραγούδια (14 συνολικά), όλα σε δικές του συνθέσεις.

Αμέσως μετά την άφιξη του CD, ο Στέλιος Ρόκκος οπτικοποιεί την εναλλακτική εκδοχή του «Ξέρω Πως Θα ‘Ρθεις» με ένα όμορφο video clip ασπρόμαυρης αισθητικής όπου ανακατεύονται περίτεχνα στίχοι και μελωδία και με φόντο εικόνες από την Λήμνο, το Κέρος και φυσικά την μεγάλη καλοκαιρινή του συναυλία στην Μύρινα της Λήμνου

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

 

ΠΗΓΗ: radioblackstar.com

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: LimnosReport

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here