ΛΗΜΝΟΣ

Φόλες θανάτου: Ένα λυπηρό και απαράδεκτο φαινόμενο στην Λήμνο (Σκληρές εικόνες)

post-img

Πολλά ζώα, αδέσποτα και μη, έχουν βρει τραγικό θάνατο τα τελευταία χρόνια στην Λήμνο

Δύο νέα περιστατικά με φόλες σε γάτες σημειώθηκαν αυτήν την εβδομάδα

Ένα την περασμένη εβδομάδα και ένα σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μύρινας, όχι ότι στα χωριά είναι καλύτερα τα πράγματα…

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, τα τελευταία χρόνια κατά περιόδους, ασυνείδητοι τοποθετούν φόλες με αποτέλεσμα να δηλητηριάζονται πολλά σκυλιά και γάτες.

Όπως ανέφερε τρομοκρατημένος  αναγνώστης του LimnosReport,  που είδε πρωί -πρωί τις εικόνες της πεθαμένης γάτας  από φόλα:

 «Αυτοί που σκοτώνουν έτσι τα ζώα θεωρώ ότι είναι απάνθρωποι, με μίσος στις ψυχές τους.  Αλλά αναρωτιέμαι,  δεν έχουν σκεφτεί ότι  οι φόλες δεν είναι μόνο επικίνδυνες για τα ζώα που κυκλοφορούν, αλλά και για τα μικρά παιδιά που παίζουν; Τι θέλουν να θρηνήσουμε και κάποιο παιδί; Ντροπή και πάλι ντροπη»

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!