Αφού επέστρεψαν τα κορίτσια του βόλεϊ του  Limnos Sports Club από την Μυτιλήνη,  οπού είχαν πάει και συμμετείχαν στους αγώνες  πρωταθλήματος, γυναικών και παγκορασίδων, μια όμορφη έκπληξη έφτασε στα γραφεία τους.…

Μια επιστολή από τον κο Φωκίων Ευαγγέλου, μέλος της διοίκησης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, όπου αναφέρετε στα θετικά συναισθήματα που του προκάλεσε η συμπεριφορά της αποστολής του γυναικείου ΒΟΛΕΪ της Λήμνου.

Διαβάστε την όπως την μετέφερε ο κος Χρήστος Βλάχος,  στο facebook του Limnos Sports Club

“Φίλοι του Λήμνος SC, χαίρετε.
Επειδή έχω κατηγορηθεί στο παρελθόν, κυρίως από τη οικογένεια μου για μακρηγορία, το κείμενο μου θα είναι ολιγόλογο. Μόλις χθες επιστρέψαμε από την Μυτιλήνη, στην οποία ταξιδέψαμε για αγώνες πρωταθλήματος, γυναικών και παγκορασίδων. Η αποστολή μας απαρτίζονταν από δυο δωδεκάδες παιχτών, συνοδούς και γονείς. Για αρκετά παιδία ήταν η πρώτη τους εμπειρία σε αγώνες πρωταθλήματος με τις αντίστοιχες ομάδες της Λέσβου.
Θέλω να ευχαριστήσω την συνοδό της ομάδας, την Πηνελόπη Μωυσή και τον Χαράλαμπο Μοσχάκη που διατέλεσε τα καθήκοντα του διαιτητή. Επίσης θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον κύριο Μιχάλη Χρυσάφη για την αφείδωλη οικονομική υποστήριξή του.
Τα υπόλοιπα, θα τα εκφράσει ένα μικρό, αλλά κομψό κείμενο που μου έστειλε πριν λίγο ο κύριος Φωκίων Ευαγγέλου. Ο κ. Ευαγγέλου παρακολούθησε τους αγώνες μας με τον Ερμή Παμφιλων και
ΑΟΜ. Είναι μέλος της διοίκησης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.
Τον ευχαριστούμε θερμά για τα όμορφα του λόγια.
Με βαθιά εκτίμηση…
Χρήστος Βλάχος
Παρακαλώ, διαβάστε το.

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ-Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.»

Δεν είμαι σίγουρος ποιον τίτλο να βάλω στο μικρό αυτό κείμενο, προκειμένου να εκφράσω τα θετικά συναισθήματα που μου προκάλεσε η συμπεριφορά της αποστολής του γυναικείου ΒΟΛΕΪ της Λήμνου.
Την αποστολή αυτή, ομάδα και συνοδούς, την παρακολούθησα σε δυο αγώνες, με ισάριθμες ήττες για αυτούς. Διέκρινα ότι με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια αντιμετώπισαν την ήττα, στοιχεία που διαθέτουν τα όμορφα μυαλά. Και τα όμορφα μυαλά, αγαπητοί γείτονες (στην μοναξιά μας) Λημνιοί, φρονώ πως δεν μεγαλώνουν ποτέ και αγαπάνε σαν παιδιά ότι κάνουν.
Πιστεύω τέλος, ότι η ήττα είναι, κάποιες φορές, απαραίτητο σκαλοπάτι για την νίκη.
Η αγωνιστικότητα, η ευγενής άμιλλα, ο αυτοέλεγχος, η συνεργασία, μέσα από τον αθλητισμό, εμπλούτισαν και όλη την στάση του ανθρώπου απέναντι στην ζωή…
Σταματώ εδώ την φλυαρία μου, μη θέλοντας να σας κουράσω, και σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, σε όλη σας την ζωή, να αγωνίζεστε, να νικάτε και να αγαπάτε αυτά που κάνετε.
Καλή συνέχεια και καλή πρόοδο.

ΦΩΚΙΩΝ”

Αύριο Σάββατο τα κορίτσια δίνουν αγώνα με την Μυτιλήνη στις 18:30, Παγκορασίδων και στις 20:00 Γυναικών, ας είμαστε εκεί να τις στηρίξουμε και να τις κάνουμε υπερήφανες όπως μας έκαναν και αυτές!!!!  

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here