Εκπνέει σε λίγες μέρες η προθεσμία ανακοίνωσης των  νέων αντιδημάρχων και των πρόεδρων στα νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Στους διαδρόμους του Δημαρχείου και μεταξύ των  δημοτικών συμβούλων τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Για μερικούς ο Δήμαρχος έχει καταλήξει στο νέο σχήμα με το οποίο θα πάει μέχρι και το τέλος της θητείας του. Όμως πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν  ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Το σίγουρο είναι ότι πάνω από πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας  περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνό τους με κλήση από τον Δήμαρχο.  Πληροφορίες επίσης λένε ότι κάποιοι  θέλουν να εγκαταλείψουν επικαλούμενοι υπερβολικό φόρτο εργασίας. Άλλοι πάλι φιλοδοξούν εναγωνίως  για μια θέση και δηλώνουν έτοιμοι για δουλειά.

Πληροφορίες θέλουν το Γιώργο Σακαρίκο να μετακινείται και να αναλαμβάνει την αρμοδιότητα του τομέα «ποιότητα ζωής», που μέχρι σήμερα κατέχει ο Νίκος Μοσχάκης ο οποίος και φημολογείται ότι δεν επιθυμεί την ανανέωση της θητείας του.

Κατά δήλωση  δημοτικού  συμβούλου της συμπολίτευσης,  «οι εσωτερικές αλλαγές θα ήταν μέγα λάθος και ίσως οδηγούσαν  ακόμα και σε διάσπαση της παράταξης, η σκέψη του Δημάρχου για την δημιουργία ενός σκληρού πυρήνα προσώπων δεν θα ήταν και ότι καλύτερο για την παράταξη και την Δημοτική αρχή που έχει χάσει πολλά από την Δημοτικότητά της. Τώρα όσο αναφορά τις αλλαγές στα νομικά πρόσωπα του Δήμου οι αλλαγές θεωρούνται σχεδόν βέβαιες και πρέπει να είναι σαρωτικές».

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here