Το Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου ευχαριστεί θερμά την ιατρό Ρευματολόγο κα Λιντζέρη Αγγελική, η οποία μετακινήθηκε από το Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» από 6 Φεβρουαρίου έως και 14 Φεβρουαρίου, προκειμένου να καλύψει περιστατικά της ειδικότητάς της, μιας και το νησί μας δεν υπάρχει ιατρός αυτής της ειδικότητας.
Η ιατρός κατά την διάρκεια της παραμονής της εξέτασε ογδόντα δύο (82) περιστατικά. Το νοσοκομείο μας έχει ήδη εξασφαλίσει, πάντα σε συνεργασία με την ίδια την ιατρό και την Διοίκηση του Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», την επόμενη επίσκεψή της στο νησί μας, διασφαλίζοντας έτσι την συνέχεια στην παρακολούθηση, εκτίμηση και θεραπεία ασθενών, η πάθηση των οποίων υπάγεται στην ειδικότητα της ρευματολογίας.
Η διοίκηση θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την παροχή ειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας σε ειδικότητες οι οποίες δεν υπάρχουν στο νησί μας και δεν προβλέπονται από τον οργανισμό του νοσοκομείου.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




