Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει σκοτώσει περισσότερους από 2.000 Παλαιστίνιους μαχητές στη Λωρίδα της Γάζας από την 1η Δεκεμβρίου, όταν κατέρρευσε έπειτα από μια εβδομάδα η εκεχειρία στον πόλεμο κατά της Χαμάς.
“Από το τέλος της εκεχειρίας, οι δυνάμεις μας εξόντωσαν περισσότερους από 2.000 τρομοκράτες από αέρος, θαλάσσης και ξηράς”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι σε συνέντευξη Τύπου.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Χαμάς, η οποία έχει την εξουσία στη Γάζα, 20.000 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τον ισραηλινό στρατό από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Συνέλευση και προγραμματισμός δράσεων για το 2026 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΝΟΣΤΟΣ»
- Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια για τη Χρυσή Αυγή
- Ως τις 30 Ιουνίου τα πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε καύσιμα και τρόφιμα – Πρόστιμα έως 5 εκατ. ευρώ για αισχροκέρδεια
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



