Κόσμος

Ραμζάν Καντίροφ: Φέρεται να έθαψε ζωντανό τον αντιπρόεδρο της Τσετσενίας

post-img

Τα ίχνη του αντιπρόεδρου της Τσετσενίας αγνοούνται από τον Οκτώβριο του 2022.

Ένα απίστευτο σενάριο φέρνει στο φως το ρωσικό κανάλι στο Telegram «VChK-OGPU», το οποίο έχει 800.000 εγγεγραμμένους, επικαλούμενο πηγές με γνώση της υπόθεσης, καθώς όπως αναφέρει ο Τσετσένος πολέμαρχος, Ραμζάν Καντίροφ φέρεται να έθαψε ζωντανό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της χώρας του, Ελχάν Σουλεϊμάνοφ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, το οποίο επικαλείται το ρωσικό κανάλι στο Telegram, ο λόγος που ο Καντίροφ προέβη σε αυτή τη φρικιαστική εκτέλεση ήταν πως ο Σουλεϊμάνοφ ήταν ταυτόχρονα και προσωπικός γιατρός του 46χρονου ηγέτη της Τσετσενίας και ο ίδιος τον θεωρούσε υπεύθυνο για μία σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του.

 

Οι φήμες για την υγεία του Καντίροφ

Υπενθυμίζεται πως υπήρχε αρκετή φημολογία σχετικά με την υγεία του Καντίροφ στις αρχές του 2023. Συγκεκριμένα σε βίντεο εμφανιζόταν να έχει πάρει βάρος, να είναι πρησμένος, ενώ συχνά δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του. Μάλιστα οι συγκεκριμένες φήμες έκαναν λόγο για πιθανό πρόβλημα στα νεφρά.

Όπως αναφέρει ακόμα το κανάλι στον Telegram ο Τσετσένος ηγέτης που είναι στενός σύμμαχος και πιστός στον Πούτιν θεωρούσε πως είχε δηλητηριαστεί με τους ακολούθους του να τον πείθουν για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο προσωπικός του γιατρός δηλαδή ο Σουλεϊμάνοφ του είχε δώσει συγκεκριμένες ενέσεις και ο Καντίροφ πίστευε πως σε αυτή τη φαρμακευτική αγωγή οφειλόταν το γεγονός ότι ένιωθε άρρωστος.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Σουλεϊμάνοφ να απολυθεί από τη θέση του αντιπροέδρου μέσα στη νύχτα τον Οκτώβριο του 2022. Η επίσημη ανακοίνωση τότε ήταν πως είχε παραιτηθεί με δίκη του θέληση.

Ωστόσο, έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του, γεγονός που ενισχύει το σενάριο να σκοτώθηκε με βίαιο και φρικτό τρόπο όπως είναι να το να τον έθαψε ζωντανό ο Καντίροφ.

Στο Ντουμπάι, τη μητρόπολη της ερήμου, ο Καντίροφ έχει υποβληθεί επανειλημμένως σε θεραπεία για δηλητηρίαση, γράφει ακόμα το συγκεκριμένο κανάλι στο Telegram.

 

Γνωστός για τη σκληρότητά του

Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση αυτών των ισχυρισμών, ένα πράγμα είναι γνωστό για το ποιόν του Τσετσένου πολέμαρχου, είναι πως είναι γνωστός για τις κτηνώδεις και τις σκληρές πράξεις του, όπως είναι τα βασανιστήρια και οι φόνοι ομοφυλοφίλων στη χώρα του, γεγονός μάλιστα για το οποίο καυχιέται.

Ενδεικτικό είναι ότι στον πόλεμο στην Ουκρανία ο Ραμζάν Καντίροφ παρουσίασε τον εαυτό του ως «χασάπη» στο λιμάνι της Μαριούπολης. Ωστόσο, ειδικοί έχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι τα τσετσενικά στρατεύματά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μάχη της Μαριούπολης με βάση τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει

in.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!