Επιδείνωση παρουσιάζει ήδη ο καιρός σήμερα (5/2) σε όλη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας τις βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, τους πολύ ενισχυμένους νοτιάδες, εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ καθώς και αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ στο σύνολο σχεδόν της χώρας σημειώνονται από χθες το βράδυ ισχυρές βροχές, καταιγίδες.
Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από το μεσημέρι στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 12 με 14 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα τους 15 με 17 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ.
Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό ή λόγω χιονοπτώσεων και παγετού, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




