ΛΗΜΝΟΣ

Π.Ε. Λήμνου : Διαδικασία έκδοσης ψηφιακής μελισσοκομικής ταυτότητας.

post-img

Το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Λήμνου ενημερώνει τους μελισσοκόμους της
Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας έκδοσης της
ψηφιακής μελισσοκομικής ταυτότητας, καλούνται να αποστείλουν ψηφιακή
φωτογραφία προσώπου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν τη φωτογραφία τους μέχρι τις 15
Ιανουαρίου 2026 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση:
�� melisses@limnos.gr
Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται
τα ακόλουθα στοιχεία:
 Ονοματεπώνυμο
 Α.Φ.Μ.
 Κωδικός Μελισσοκόμου
 Τηλέφωνο επικοινωνίας
 Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
Επισημαίνεται ότι η φωτογραφία θα πρέπει να είναι πρόσφατη, ευκρινής και να
απεικονίζει καθαρά το πρόσωπο του μελισσοκόμου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες
προδιαγραφές. Διαστάσεις της φωτογραφίας πρέπει να είναι 354×413 και ανάλυσης
300 dpi.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να
επικοινωνούν με το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Λήμνου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΛΗΜΝΟΥ

Πληροφορίες: Στυλιανός Χαχάμης
Τηλ.: 2254351246
e-mail: s.chachamis@pvaigaiou.gov.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.