ΛΗΜΝΟΣ

Η Λήμνος έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της “Philoxenia 2025” στη Θεσσαλονίκη

post-img

Με δυναμική παρουσία , ο Δήμος Λήμνου συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2025, η οποία πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη έως την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, προσελκύοντας επαγγελματίες και φίλους του τουρισμού από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το καλαίσθητο  περίπτερο του νησιού έχει ήδη αποσπάσει θετικές εντυπώσεις, προβάλλοντας ολοκληρωμένα την αυθεντική ταυτότητα και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η Λήμνος σε κάθε επισκέπτη.

Στο περίπτερο παρευρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτρης Μπουλώτης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Δήμο και ενημερώνει τους επισκέπτες και επαγγελματίες για τις πρωτοβουλίες και τους στόχους της Λήμνου στον τομέα του τουρισμού. Σημαντική είναι και η παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Νομικό Κωνσταντάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ηλία Ντέμο και κ. Φωτεινή Φεργαδιώτου, οι οποίοι συμβάλλουν ενεργά στη δικτύωση με φορείς του κλάδου και στη διαμόρφωση νέων συνεργασιών.

Την προωθητική αποστολή του νησιού ενισχύουν επίσης η Αντιπρόεδρος της ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική» κ. Σεβαστή Σταματέρη, καθώς και η ταξιδιωτική πράκτορας και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Τόνια Πραβλή, καταδεικνύοντας το ενωτικό πνεύμα και την κοινή προσπάθεια των φορέων της Λήμνου για την ολοκληρωμένη και σύγχρονη προβολή του νησιού.

Το περίπτερο του Δήμου έχει σχεδιαστεί με τρόπο που αντανακλά τον χαρακτήρα της Λήμνου: κομψότητα, αυθεντικότητα και ζεστή φιλοξενία. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές του προορισμού, από τις χρυσαφένιες παραλίες και τα επιβλητικά ηφαιστειογενή τοπία έως τα παραδοσιακά χωριά και τους αρχαιολογικούς θησαυρούς. Παράλληλα, παρουσιάζονται τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα, οι γαστρονομικές παραδόσεις, καθώς και οι δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού που ολοένα αναπτύσσονται στο νησί, όπως η πεζοπορία, το kitesurf, η ποδηλασία και οι θεματικές διαδρομές.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτρης Μπουλώτης υπογράμμισε:

«Η Λήμνος συμμετέχει δυναμικά στη Philoxenia 2025, επιδιώκοντας συνεργασίες και νέα ανοίγματα σε αγορές του εξωτερικού και της Ελλάδας. Μαζί με τους φορείς τουρισμού του νησιού μας αναδεικνύουμε τη Λήμνο ως έναν προορισμό που προσφέρει ποιότητα, αυθεντικότητα και εμπειρίες που μένουν αξέχαστες».

.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.