ΛΗΜΝΟΣ

Παλλημνιακό Ταμείο: Και την νέα καλλιεργητική περίοδο 2025-26 “χέρι-χέρι” με ΒΕΡΓΙΝΑ και ΠΟΡΙΑΖΗ

post-img

Και για τη νέα καλλιεργητική περίοδο 2025-2026 το “Παλλημνιακό Ταμείο” ανανεώνει δύο σημαντικές συνεργασίες στα πλαίσια συμβολαιακής καλλιέργειας και ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους!

  1. Το “Παλλημνιακό Ταμείο” και η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. “ΒΕΡΓΙΝΑ” ανανεώνουν τη συνεργασία τους για συμβολαιακή καλλιέργεια πιστοποιημένου σπόρου κριθαριού στο Αγρόκτημα “Μητρόπολις”

 

Η παραγόμενη ποσότητα κριθαριού του “Παλλημνιακού Ταμείου” θα χρησιμοποιηθεί από τη Βιομηχανία Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. “ΒΕΡΓΙΝΑ” ως πρώτη ύλη για την παραγωγή μπύρας.

  1. Το “Παλλημνιακό Ταμείο” και η εταιρεία μεταποίησης “ΑΦΟΙ Κ. Ποριάζη” Ο.Ε ανανεώνουν τη συνεργασία τους για συμβολαιακή καλλιέργεια πιστοποιημένων σπόρων σκληρού σίτου στο Αγρόκτημα “Μητρόπολις”.

Η παραγόμενη ποσότητα σκληρού σίτου του “Παλλημνιακού Ταμείου” θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία μεταποίησης “ΑΦΟΙ Κ. Ποριάζη” Ο.Ε ως πρώτη ύλη για την παραγωγή αρτοπαρασκευασμάτων και ζυμαρικών.

Η ανακοίνωση της  Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης – Νέα εσοδεία κριθαριού 2025–2026

 

Συνεχίζεται δυναμικά το πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας στην Ελλάδα

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοινώνει την έναρξη της νέας εσοδείας βυνοποιήσιμου κριθαριού για την περίοδο 2025–2026, στο πλαίσιο του επιτυχημένου προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας που εφαρμόζει σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς από τον Έβρο μέχρι την Χαλκιδική και την Λήμνο.

Με σταθερή δέσμευση στην ενίσχυση της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής και στη χρησιμοποίηση 100% ελληνικού κριθαριού για την παραγωγή της μπύρας Βεργίνα, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει τους αγρότες μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες, εγγυημένες τιμές και τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου.

Το πρόγραμμα, που πρώτοι εφαρμόσαμε από το 2006, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς συμβολαιακής γεωργίας στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας:

  • Δίκαιη και σταθερή τιμή αγοράς για τους παραγωγούς
  • Εγγυημένη απορρόφηση όλης της παραγωγής
  • Παροχή πιστοποιημένου σπόρου και γεωπονικής καθοδήγησης
  • Συνεχή ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής από τους έμπειρους γεωπόνους της εταιρείας

Ο κ. Χρήστος Αραμπατζόγλου, Γεωπόνος της ΖΜΘ, δήλωσε:

«Η νέα εσοδεία σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας κοινής προσπάθειας που συνδέει τον Έλληνα παραγωγό με την ελληνική ζυθοποιία. Μέσα από το πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας στηρίζουμε την αγροτική οικονομία, επενδύουμε στην ποιότητα και δημιουργούμε υπεραξία για όλους.»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης παραμένει πιστή στο όραμά της για μια μπύρα που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό κριθάρι και ελληνικά χέρια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην προώθηση βιώσιμων καλλιεργητικών πρακτικών.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.