ΛΗΜΝΟΣ

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Α.Ο. Ήφαιστια – Θριαμβευτική νίκη 7-1 επί του Άρη Μούδρου!

post-img

Με εκκωφαντικό τρόπο ξεκίνησε τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα Λήμνου ο Α.Ο. Ήφαιστια, επικρατώντας εκτός έδρας του Άρη Μούδρου με 7-1 στην πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα της Ηφαιστίας μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και δείχνοντας τις διαθέσεις της για τη νέα σεζόν. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γρηγόρης Τσαλίκης, ο οποίος πραγματοποίησε μια συγκλονιστική εμφάνιση, σημειώνοντας πέντε τέρματα και οδηγώντας την ομάδα του στη μεγάλη νίκη.

Η Ήφαιστια παρουσίασε εξαιρετική συνοχή σε όλες τις γραμμές, με ωραίο passing game και διάθεση για δημιουργία.

Παρά τη μεγάλη επιτυχία, η ομάδα δεν πανηγύρισε χωρίς σκιά, καθώς ο Δημοσθένης Δήμου-Πλαφάς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όλοι στην Ήφαιστια του εύχονται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Η νίκη αυτή δίνει ψυχολογία και δυναμική στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.