Το δημαρχείο Αγίου Ευστρατίου επισκεύθηκαν σήμερα οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου και πήραν θέση δημοσιογράφου σε μια διαφορετική συνέντευξη που τους παραχώρησε ο Δήμαρχος Κ. Σινάνης /
Σύμφωνα με την αναάρτηση του Δήμου:
Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025, ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Σινάνης, σε 7 μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ευστρατίου.
Οι μικροί δημοσιογράφοι – μαθητές συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό κα. Ζωή Σταυρίδου απηύθυναν προς τον Δήμαρχο ερωτήσεις αυθόρμητες, απλές και σε κάποιες περιπτώσεις δύσκολες.

Οι ερωτήσεις ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες και δόθηκε η ευκαιρία στον δήμαρχο να συνομιλήσει μαζί τους για αρκετή ώρα, να απαντήσει σε όλες τους τις ερωτήσεις και απορίες, τόσο για τις αρμοδιότητες του δήμου, του ιδίου και των συνεργατών του, όσο και για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Τέλος, ο Δήμαρχος εξήγησε στα παιδιά πως λειτουργεί ένας Δήμος, ανέλυσε τα έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και όσα νέα πρόκειται να γίνουν.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




