ΛΗΜΝΟΣ

ΕΛΓΑ: Πλήρωσε 38 εκατ. ευρώ σε 12.915 δικαιούχους για ζημιές στη φυτική παραγωγή και απώλεια ζωικού κεφαλαίου το 2024

post-img

Τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων σήμερα Τρίτη 4 Μαρτίου 2025 στις 12:00 μ.μ.

Την εκκαθάριση των πορισμάτων που αφορούν στις ζημίες φυτικής παραγωγής και απώλεια ζωικού κεφαλαίου έτους 2024 αποφάσισαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας και ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος. Τα πορίσματα καταχωρήθηκαν, μέχρι την 25η Φεβρουαρίου 2025, στα Πληροφοριακά Συστήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Α.

Οι αποζημιώσεις, οι οποίες υπερβαίνουν τα 38 εκατ. ευρώ, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς 12.915 δικαιούχων παραγωγών σήμερα Τρίτη 4 Μαρτίου 2025 και ώρα 12:00 μ.μ..

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Οργανισμός, με διαφανείς διαδικασίες τόσο ως προς την ολοκλήρωση του εκτιμητικού έργου, όσο και την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων, εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των αγροτών, με ταχύτητα, ακρίβεια και δικαιοσύνη.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.