Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει η εταιρεία «Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών» (Duty Free Shops) παρέδωσε σήμερα, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου σε σχολικές μονάδες της Λήμνου εξοπλισμό διευκολύνοντας το εκπαιδευτικό έργο .
Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Duty Free Shops δωρίσε εξοπλισμό σε σχολικές μονάδες του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες που υπέδειξαν οι Διευθυντές των Μονάδων.
Ο εξοπλισμός προσφέρθηκε σε σχολικές μονάδες που επέλεξε η εταιρεία και
συγκεκριμένα στις τρεις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής: ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου (1 drone και 1
3D εκτυπωτή), Ειδικό Νηπιαγωγείο (1 εκτυπωτή laser) και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο (1 laser
εκτυπωτή) Καλλιθέας, καθώς και στο 1 ο Νηπιαγωγείο Μύρινας (1 Ηλεκτρονικό Υπολογιστή & 1
Διαδραστικό Πίνακα).
Τον εξοπλισμό παρέδωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Δημήτριοs Γκρεκίδηs, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια του τοπικού καταστήματος των Κ.Α.Ε. κ. Αδαμαντίας Γκαβνούδια, ενώ παρόντες ήταν και Έπαρχος Α. Κουτσογιάννης καθώς και η Δήμαρχος Ε. Γεώργα.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




