O Theofanis Chatzigrivas Guest Forecaster στην σελίδα του FB με χιλίαδες ακόλουθους να τον συμβουλέυονται για τον καιρό, με τις προβλέψεις του να έχουν μεγάλη επιτυχία, ανέβασε πριν από λίγη ώρα αναλύτικα την πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά αναφέρει,

Παγετος όμως θα σημειωθεί στο σύνολο αυτής τοπικά ισχυρός.

Αυτο σημαίνει ότι περιοχές όπως, ανατολικά παράκτια Λαρίσης, Μαγνησία, Σποράδες, βόρειο ανατολική Πελοπονησσο, Ανατολική Στερεά, Αττική και κάποια νησιωτικα των δυτικών Κυκλάδων να φλερτάρουν μέσα στην ημέρα και κυρίως,αργά προς Παρασκευή με πιθανώς πιο έντονες χιονοπτώσεις η χιονόνερο, σε σχέση με αυτά που δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα. Μαλιστα θα κριθεί εάν θα υπάρξουν και κάποια σπασίματα με ανοίγματα κυριως την Παρασκευή στο τρίγωνο Αττικής, ευβοιας και βόρειο ανατολικής Πελοπονησσου .
θέλω να πιστεύω, και γνωρίζοντας όσοι με παρακολουθούν ότι από μέρους μου έγινε η πιο επιτυχημένη προσέγγιση κατά δύναμη φυσικα για την συγκεκριμένη ψυχρή εισβολή, η οποία τονίστηκε με επιτυχία και ακρίβεια τόσο στην εκτίμηση ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , αλλά και στην γενική προσπάθεια που κάνω με διαφορετικό τρόπο, παρακαλώ πολύ, από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2024 ,όπως βλέπεται και στην φωτογραφία που έιχε αναρτηθεί τότε!!!
Για την Λήμνο ο Πάνος Δελληνικόλας, υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb:
Οι ψυχρές αέριες μάζες που θα επηρεάσουν όλη την επικράτεια, θα προκαλέσουν στην περιοχή μας απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας από την Τετάρτη 19/2/2025 το μεσημέρι και για αρκετές ημέρες. Κατά περιόδους, στο παραπάνω διάστημα, η θερμοκρασία θα κινείται κοντά στους 0oC ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές ενώ θα ευνοείται η δημιουργία παγετού. Πιθανόν να έχουμε πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 22/2/2025.
,Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




