ΛΗΜΝΟΣ

Στον ΣΚΑΙ και το LIVE YOU το τραγικό δυστύχημα του Παναγιώτη Αχιλλιά. Η οικογένεια ζητά δικαίωση.(Βίντεο)

post-img

Πανελλήνια διάσταση παίρνει ο αδόκητος χαμός του Παναγιώτη Αχιλλιά και το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στις 10 Ιανουαρίου στην  μαρίνα Φαλήρου που του στέρησε την ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα 5χρόνο αγόρι και την σύζυγό του.

Σήμερα συνολικά το διαδίκτυο  φιλοξενεί το σοκαριστικό βίντεο με το τραγικό δυστύχημα ,ενώ πριν από λίγη ώρα  και η εκπομπή του ΣΚΑΙ  LIVE YOU  με τον Άρη Πορτοσάλτε και την Μαρία Αναστασοπούλου φιλοξένησε τον Πεθερό του Παναγιώτη αλλά και την δικηγόρο της οικογένειας.

Δείτε το απόσπασμα:

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!