Ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Κων/νος Σινάνης εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Καλημέρα” του ΣΚΑΙ με την Φαίη Μαυραγάνη και μίλησε για ακόμα μια φορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ακριτικό νησί όχι μονό με την ακτοπλοϊκή σύνδεση αλλά και με την ανυπαρξία της οποίας έννοιας “Νησιοτικότητας” που δεν εφαρμόζεται.
Τόνισε ότι με δραματικό τρόπο θα οδηγηθούμε στην ερημοποίηση του νησιού καθώς κανένας νέος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Λήμνο.
Δείτε το απόσπασμα:
Ειδήσεις Σήμερα:
- Υπουργείο Υγείας: Ξεκινάει ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης – Ποιές ομάδες προηγούνται
- Δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι για τοξικολογικές στην σορό του γιού του
- ΠΑΣΟΚ: “Το Κράτος μεταθέτει στους νησιωτικούς δήμους την ευθύνη στέγασης και σίτισης εκπαιδευτικών και γιατρών που υπηρετούν στα νησιά, χωρίς να δίνει ούτε ένα ευρώ’’
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.