Σας γνωρίζουμε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα και αύριο επίσκεψη του κλιμακίου ιατρών του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», αποτελούμενο από Μαστολόγο Χειρουργό και Ακτινοδιαγνώστη Μαστού δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί λόγω αδυναμίας της χθεσινής πτήσης από Αθήνα να προσγειωθεί στη Λήμνο και θα προγραμματιστεί εκ νέου.g.
Η εκδήλωση “ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ: ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ” σήμερα Παρασκευή 15-11-2024 και ώρα 18.30 στο Γαροφαλλίδειο Αμφιθέατρο θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Ειδήσεις Σήμερα:
- “Τα παιδιά μας αξίζουν ασφάλεια και αξιοπρέπεια, απέχουμε από τα μαθήματα”– Στο επίκεντρο τα προβλήματα στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου
- Η Μελβούρνη τιμά την Ανακωχή του Μούδρου και την κληρονομιά της Λήμνου στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Βαρύ πένθος στη Λήμνο: Έφυγε από τη ζωή ο πυροσβέστης Γιάννης Καβαλέρης
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




