Ο εορτασμός του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, θα έχει διάρκεια πέντε ημερών, από την Τετάρτη 6 έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024.
Στη Λήμνο, κέντρο εορτασμού θα είναι η 130 Σμηναρχία Μάχης, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
Από την Τετάρτη 6 έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024, θα λειτουργεί στατική έκθεση μαχητικών και εκπαιδευτικών αεροσκαφών καθώς και οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα.
Η Σμηναρχία θα είναι επισκέψιμη για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:
- Την Τετάρτη 6, Πέμπτη 7, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Νοεμβρίου
2024 από 09:00 έως 17:00.
- Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 από 13:00 έως 17:00.
Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί επίσημος Εορτασμός στην 130 Σμηναρχία Μάχης, ο οποίος περιλαμβάνει Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




