Σε συνέχεια ερωτημάτων πολιτών σχετικά με την καθιέρωση αργίας την 7η Σεπτεμβρίου, ημέρα εορτασμού του Πολιούχου του νησιού μας Αγίου Σώζοντος, ο Δήμος Λήμνου διευκρινίζει ότι το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει ακόμα προβεί στη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ.
Ο Δήμος Λήμνου έχει υποβάλει σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο από τα τέλη του 2023, ενώ η νέα Δημοτική Αρχή επανήλθε με νέο αίτημα εντός του τρέχοντος έτους, στο οποίο η Δ/νση Ποιότητας & Εθιμοτυπίας του Υπουργείου Εσωτερικών δεν έχει ακόμη απαντήσει, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας.
Ως εκ τούτου, δεδομένου ότι δεν έχει δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ, φέτος η ημέρα της εορτής του Πολιούχου μας Άγιου Σώζοντος δεν θα είναι αργία.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




