ΛΗΜΝΟΣ

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου: Από 100% έως 400% αυξημένα τα μισθώματα των χερσαίων ζωνών. Δυσαρέσκεια στους επαγγελματίες.

post-img

Καθορίστηκαν οι τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων εντός της χερσαίας ζώνης λιμένων των Δ.Κοινοτήτων Μύρινας, Μούδρου Ν.Κούταλης και Αγίου Ευστρατίου.

Οι αιτήσεις για τους χώρους κατατέθηκαν από τους ενδιαφερομένους και αναμένεται η παραχώρηση των χώρων .Όμως  για το 2024 οι τιμές που καθορίστηκαν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Λήμνου είναι αυξημένες σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και κατά 400%!

Έτσι λοιπόν όπως παρατηρείται και στα δυο αποφάσεις του 2024 και την περσινή του 2023 οι τιμές είναι αυξημένες σ όλες τις περιοχές από 100% έως 400%, με τους επαγγελματίες να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!