ΛΗΜΝΟΣ

Οι 3 ειδικότητες για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στη δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. ΛΗΜΝΟΥ.

post-img
Οι 3 ειδικότητες για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στη δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. ΛΗΜΝΟΥ, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο Παράλληλο Μηχανογραφικό είναι:
1. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
2. ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
3. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΝΕΕΣ σύγχρονες ειδικότητες με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και προοπτικές!!!
Επίσης, υποψήφιοι σπουδαστές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή σε Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., στο σύστημα Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., το οποίο θα ανοίξει μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων του Παράλληλου Μηχανογραφικού.
Οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. που θέλουν να συνεχίσουν σε ειδικότητα ίδιου τομέα για την οποία υπάρχει αντιστοίχιση και μπορούν να εγγραφούν στο Γ’ εξάμηνο ΔΕΝ συμπληρώνουν παράλληλο μηχανογραφικό. Υποβάλλουν αίτηση απ’ ευθείας στη Σ.Α.Ε.Κ. στην οποία λειτουργεί σε Γ’ εξάμηνο η ειδικότητα που επιθυμούν. 
Ειδικότητες Γ εξαμήνου της Σ.Α.Ε.Κ ΛΗΜΝΟΥ:
1. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας Σεφ 
2. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής 
3. Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!