ΛΗΜΝΟΣ

Στους Πρωταθλητές Ευρώπης ο Παύλος Δρακόπουλος !Ντύνεται στα “πράσινα !”

post-img

“Μήλον της έριδος,” είχε γίνει τους τελευταίους μήνες ο νεαρός αθλητής του Ηφαίστου Παύλος Δρακόπουλος. 

Η πολυ καλή αγωνιστική του παρουσία στο τοπικό εφηβικό πρωταθλημα αλλά και τα σωματικά του  προσόντα  προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μεγάλων και ιστορικών συλλόγων της χώρας οι οποίοι και προσέγγισαν τους γονείς του αθλητή εεκδηλώνοντας την προθεση τους να  τον εντάξουν  στην δύναμή τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ εκδήλωσαν επίσημα το ενδιαφέρον τους με τον “μικρο’ να καταλήγει στην επιλογή του Πρωταθλητή  Ευρώπης και να  ντύνεται στα “πράσινα.” Ήδη η οικογένεια του έχει, μεθοδεύσει  την μετεγκατάσταση της στην πρωτεύουσα. 

O Ήφαιστος πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την κλήση του αθλητή  στο καλοκαιρινό  Camp της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. 

Πιο συγκεκριμένα είχε γράψει :

“Ο αθλητής των ακαδημιών μας, Παύλος Δρακόπουλος, θα συμμετάσχει στο Καλοκαιρινό Camp U14 (γεν. 2010) της Ε.Ο.Κ. που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα από τις 18 ως τις 21 Ιουνίου.
Συγχαρητήρια Παύλο!”

Η ιστοσελίδα μου του έρχεται Καλή Επιτυχία!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!