ΛΗΜΝΟΣ

Το Super Runer της Sea Jet αύριο το πρώτο δρομολόγιο για Λήμνο.

post-img

 H Sea Jet και το φετινό καλοκαίρι θα συνδέσει την Θεσσαλονίκη με την Μύρινα και την Μυτιλήνη. Το πλοίο που θα δρομολογηθεί είναι το Super Runer, όπως είχε συμβεί και το 2023.

Το πρώτο δρομολόγιο του πλοίου για το καλοκαίρι του 2024 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου. Το Super Runer θα αναχωρεί κάθε Πέμπτη στις 7.00 το πρωί από την Θεσσαλονίκη, θα φθάνει στην Μύρινα στις 11:10 το πρωί και στη Μυτιλήνη στις 2:10 το απόγευμα. Στο ταξίδι της επιστροφής το πλοίο θα αναχωρεί από Μυτιλήνη στις 3:00 το απόγευμα και θα προσεγγίζει το λιμάνι της Μύρινας στις 5:50 το απόγευμα και το λιμάνι στις Θεσσαλονίκης στις 10:10 το βράδυ.

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!