ΛΗΜΝΟΣ

“Πού κρύβεται η Υψιπύλη;”.  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στις 6.30 μ.μ., στον Χώρο Τέχνης “Αποθήκη”

post-img
Η Places & Traces και το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA) σας προσκαλούν στη γιορτή για την ολοκλήρωση των δράσεων του Κεφαλαίου ΙΙΙ του προγράμματος “Πού κρύβεται η Υψιπύλη;“. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024στις 6.30 μ.μ., στον Χώρο Τέχνης “Αποθήκη”Ευχαριστούμε τον Δήμο Λήμνου και την “Αποθήκη” για τη στήριξή της.
 
Τις δράσεις θα παρουσιάσουν οι επιστημονικοί και καλλιτεχνικοί συνεργάτες και τα σχολεία που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα (2023-24).
Παράλληλα, οι δημιουργίες των παιδιών (ζωγραφική, podcasts, δημιουργική γραφή, ακόμη και κηπουρική!) θα παρουσιαστούν στη μαθητική έκθεση, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Απριλίου.  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!