ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός της ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης

post-img

Πραγματοποιήθηκε προμήθεια τριών Μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Μυτιλήνης με ίδιους πόρους. Είναι απολύτως συμβατά για διασύνδεση και επικοινωνία με τον υπάρχοντα κεντρικό σταθμό τελευταίας τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα παρέχουν μετρούμενες παράμετροι μέσω ενσωματωμένων ενισχυτών:

α) Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG) και αναπνοή (RR)

β) Δύο (2) αιματηρές πιέσεις (IBP)

γ) Αναίμακτη πίεση (NIBP)

δ) Θερμοκρασία (Τ)

ε) Κορεσμού αιμοσφαιρίνης (SpO2 ) με εξιδεικευμένο αλγόριθμο επεξεργασίας σήματος TruSignal του οίκου GE Healthcare.

Αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός της ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης

Διαθέτουν έγχρωμες οθόνες υψηλής ανάλυσης με δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης δώδεκα (12) κυματομορφών. Μνήμη μια εβδομάδας και δυνατότητα αποθήκευσης 200 στιγμιότυπων, καθώς και οπτικοακουστική διάταξη συναγερμού αναφορικά με την κατάσταση του ασθενούς και αυτόματη ρύθμιση άνω/ κάτω ορίων συναγερμού με βάση την τρέχουσα τιμή φυσιολογικών παραμέτρων.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργο Καμπούρη, “το έργο της ποιοτικής αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσοκομείου συνεχίζεται, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας τις οποίες και οφείλουμε!”.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!