ΛΗΜΝΟΣ

Άγιος Ευστράτιος: Βρεφικό πακέτο από την <<ΑΠΟΣΤΟΛΗ>> και την τράπεζα EUROBANK .

post-img
Για άλλη μια φορά η ΑΠΟΣΤΟΛΗ και η EUROBANK ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την υποστήριξη των οικογενειών με νεογέννητα παιδία.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα, Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων – Βρεφικά Πακέτα» (Baby Kits) που υλοποιεί η οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την υποστήριξη της τράπεζας «ΕUROBANK» παραδόθηκε στον Άγιο Ευστράτιο ένα ακόμη πακέτο υποστήριξης (είδη ένδυσης, διατροφής, μικροεξοπλισμού & ειδών υγιεινής).
Το «Βρεφικό Πακέτο» παρέδωσε ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Κωνσταντίνος Σινάνης στην δικαιούχο Μαρία Μπούνδρου την Δευτέρα στις 01/04/2024, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ και την τράπεζα EUROBANK για την ευγενική τους προσφορά και για την άψογη συνεργασία.
Ο κ. Σινάνης ευχήθηκε στην μητέρα για το νεογέννητο να έχει μια καλή ζωή γεμάτη με υγεία, χαρά και πολύ αγάπη.Να σας ζήσει!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!