ΛΗΜΝΟΣ

ΓΕ. Λ. Μύρινας : θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές- αθλητές για την πρόκρισή τους στους πανελλήνιους σχολικούς στίβου..

post-img

Η Διευθύντρια και Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Μύρινας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου που συμμετείχαν στους σχολικούς αγώνες στίβου, οι οποίοι διεξήχθησαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024. Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον μαθητή της Α ́ τάξης Κατσιγιαννόπουλο Αθανάσιο για το αγώνισμα των 200 μέτρων και στη μαθήτρια της Β ́ τάξης Μουχτή Δήμητρα για το αγώνισμα των 100 μέτρων με εμπόδια, οι οποίοι προκρίθηκαν στη Β ́ φάση και θα διαγωνιστούν στην Αθήνα

Ευχαριστούμε τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας κ. Μπαχτσεβάνο Νικόλαο, ο οποίος υποστήριξε τις προσπάθειες των μαθητών/τριών και τους συνόδευσε στην αποστολή. Ευχαριστούμε επίσης, και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας που κάλυψε τα έξοδα για τη μετακίνηση των μαθητών/τριών και του συνοδούεκπαιδευτικού.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!