ΛΗΜΝΟΣ

Το αθλητικό ντοκιμαντέρ της ΕΤ3 Βίλατζ Γιουνάιτεντ στον Α.Ο. Ηφαιστία!

post-img

Την δημοφιλή εκπομπή της ΕΤ3 Βίλατζ Γιουνάιτεντ φιλοξένησε το γήπεδο της Ατσικής καταγράφοντας τον Α.Ο. Ηφαστία και όλα όσα “περιστρέφονται ” γύρω από την ομάδα του Κοντοπουλίου .
Η εκπομπή που διαγράφει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στην Ελληνική τηλεόραση με το πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο αντικείμενο που πραγματεύεται έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και την προσοχή του νεανικού κυρίως κοινού.
Η ΕΡΤ στην επίσημη σελίδα της γραφεί για την εκπομπή:

Τρία είναι τα σηµεία που ορίζουν τη ζωή και τις αξίες της ελληνικής υπαίθρου. Η εκκλησία, το καφενείο και το ποδοσφαιρικό γήπεδο. 

Η Βίλατζ Γιουνάιτεντ οργώνει την ελληνική επικράτεια και παρακολουθεί τις κοινότητες των χωριών και τις οµάδες τους ολοκληρωτικά και… απείραχτα. 

Στρέφουν  την κάµερα σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται µόνο για το χειροκρότηµα και την τιµή του χωριού και της φανέλας

Σύντομα στις οθόνες μας…..

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!