ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κώστας Μουτζούρης :”Οδηγός” για όλο το Bόρειο Αιγαίο η πετυχημένη διασύνδεση Σαμοθράκης- Λήμνου.(audio)

post-img

Στην εκπομπή “Ορθά Κοφτά” του Samothraki Web Radio ήταν προσκεκλημένος  ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κύριος Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος επανεξελέγη στις εκλογές του Οκτωβρίου ως “αντάρτης” απέναντι στην επίσημη επιλογή του κόμματος του, όμως όπως επανειλλημένα μας έχει αποδείξει ότι είναι ένας πραγματικός αντάρτης (με την καλώς εννοούμενη έννοια της λέξης). Αυτό μας απέδειξε και στην συνεντευξη που ευγενικά παραχώρησε .

Αποκάλυψε πως ήδη έχουν προχωρήσει οι συνομιλίες με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Ιωάννη Παππά, κάτι το οποίο θα επισημοποιηθεί εντός του Μαρτίου με επίσκεψη του Υφυπουργού στην Λέσβο, επίσης ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για τις εργασίες μίας συνδιάσκεψης για την ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην διάρκεια της οποίας θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κύριο Χριστόδουλο Τοψίδη.

 

Ο κύριος Μουτζούρης εξέφρασε μεταξύ άλλων ότι η Σαμοθράκη θα έπρεπε να είναι το 11ο νησί στη λίστα όπου θα χορηγείται visa σε Τούρκους πολίτες για 7ήμερη επίσκεψη καθώς και αυτή θα έπρεπε να έχει μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ… Πόσο δίκιο έχει…!!!

Ακούστε την συζήτηση – συνέντευξη με τον κύριο Μουτζούρη:

Και ολόκληρη την εκπομπή:

Από το samothrakiradio.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!