ΛΗΜΝΟΣ

Και η Μαρία Κακαλή υποψήφια στις εκλογές της ΚΕΔΕ στις 2 Μαρτίου με τον Χάρη Δούκα.

post-img

Ο Άγιος Ευστράτιος έχει την τιμητική του σ αυτές τις εκλογές της ΚΕΔΕ το προσεχές Σάββατο 2 Μαρτίου . Μετά τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Σινάνη που ανακοίνωση την υποψηφιότητα του με το  ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» του Λάζαρος Κυρίζογλου,  υποψήφια θα είναι και η πρώην Δήμαρχος Μαρία Κακαλή στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα.

Η Μαρία Κακαλή στο προηγούμενο συμβούλιο κατείχε την θέση της πρόεδρου στην επιτροπή ισότητας της ΚΕΔΕ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.