ΛΗΜΝΟΣ

Κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου.

post-img

Το Σάββατο 10/02/2024, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, στο ξενοδοχείο “Grand Patelli”. 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Λήμνου κ. Κουτσογιάννης Απόστολος, η Δήμαρχος Λήμνου κα Γεώργα Ελεονώρα (η οποία ήταν και η τυχερή της βραδιάς, κερδίζοντας το φλουρί) και ο Διοικητής 88 ΣΔΙ, Ταξίαρχος Κορρές Ιωάννης.
Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Αλεξανδρόπουλος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιεροθέου, μεταφέροντας τις ευχές του.

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου κα Φαρμάκη Ελένη, αφού καλωσόρισε τους ιατρούς και τους καλεσμένους και ευχήθηκε μία υγιή και δημιουργική χρονιά, έκανε αναφορά στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη στην οποία παραβρέθηκε, μεταξύ των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων του Αιγαίου και του Έβρου με τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη Άδωνη, στον οποίο μεταφέρθηκαν τα καίρια και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακριτικές περιοχές. Επίσης, τόνισε τον σημαντικό ρόλο που οφείλει να επιτελεί στην τοπική κοινωνία ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου, ο μοναδικός επιστημονικός σύλλογος που υπάρχει στο νησί. 

 

Ακολούθησαν δείπνο, μουσική και χορός σε μία πολύ όμορφη και ευχάριστη βραδιά.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!