ΛΗΜΝΟΣ

Η ανακοίνωση της Aegean Sea Lines για την έναρξη δρομολογίων του “Άνεμος”.

post-img

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Aegean Sea Lines ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων της,  στην γραμμή Λαύριο –Άγιος Ευστράτιος –Λήμνος –Καβάλα, με το πλοίο «ΑΝΕΜΟΣ». Με αυτή την  κίνηση, η Aegean Sea Lines δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στους νησιώτες και στα νησιά της  άγονης γραμμής του Βόρειου Αιγαίου, που ξαφνικά έμειναν χωρίς καμία σύνδεση τους δύσκολους  χειμερινούς μήνες.  

Η ενέργεια της Aegean Sea Lines να αναλάβει προσωρινά μία ζημιογόνο γραμμή εκτός των κύριων  δρομολογίων της στις Κυκλάδες είναι αποτέλεσμα της αξιοπιστίας της εταιρείας στις ανάγκες  στήριξης της νησιωτικότητας και της σταθερής σύνδεσης των νησιών με την ηπειρωτική χώρα.  

Η προσωρινή εκτέλεση του δρομολογίου θα πραγματοποιείται το αργότερο μέχρι και τις 29.02.2024.  Τα δρομολόγια είναι διαθέσιμα στο σύστημα για κράτηση και έκδοση εισιτηρίων.  

AEGEAN SEA LINES

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.