Τρεις αεροδιακομιδές πραγματοποιήθηκαν σε ένα εικοσιτετράωρο( 26-27/11) από την Λήμνο με προορισμό νοσοκομεία των Αθηνών.
Πιο συγκεκριμένα διακομίστηκαν περιστατικά με καρδιολογικά προβλήματα που έχριζαν περαιτέρω ιατρικής υποστήριξης αφού πρώτα αντιμετωπιστήκαν με επιτυχία από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Λήμνου.
Τα περιστατικά οδηγήθηκαν σε Θριάσιο και Αττικό .
Ειδήσεις Σήμερα:
- Οδύνη στο τελευταίο «αντίο» στη Γωγώ Μαστροκώστα -Συντετριμμένοι Τραϊανός Δέλλας, κόρη, μητέρα, αδελφή, συγκλόνισαν οι επικήδειοι
- Σέρρες: Βρέθηκε νεκρό 10χρονο αγοράκι μέσα σε κανάλι
- «Βουλιάζει» η Λήμνος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Πληρότητα που αγγίζει το 90% και εξαντλημένα αεροπορικά εισιτήρια
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




