ΛΗΜΝΟΣ

“Μήνυμα ζωής” απο τον Όμιλο Εθελοντισμού του Γενικού Λυκείου Μούδρου.

post-img

Ο Όμιλος Εθελοντισμού του Γενικού Λυκείου Μούδρου συμμετέχει ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥ .

Οι μαθητές της Γ Λυκειου με ιδιαίτερο ενθουσιασμό προσήλθαν την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Τριάδας, ενημερώθηκαν από τους γιατρούς της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Αμαλία Φλέμινγκ για τη σπουδαιότητα της αιμοδοσίας και κάποιοι τολμηροί πήραν το βάπτισμα του πυρός λαμβάνοντας μέρος στην αιμοδοσία, κατόπιν βέβαια γονικής συναίνεσης.

Τη δράση συνόδευσαν η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Μαρία Παπαπαναγιώτου και η Σχολική Νοσηλεύτρια κ. Γιώτα Καραμπέτσου . Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου, τους γιατρούς και νοσηλευτές της κινητής μονάδας Αιμοληψίας του νοσοκομείου “Αμαλία Φλέμιγκ”, τους εθελοντές και της εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- Παράρτημα Λήμνου για τη θερμή φιλοξενία και τη φροντίδα, μα πάνω από όλους ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την ενσυναίσθηση, το πνεύμα προσφοράς, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες για την πολύτιμη εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δράσεις του σχολείου και τη στήριξή τους.

Φτιάχνουμε τους αυριανούς πολίτες και μπορούμε να ελπίζουμε και να βασιζόμαστε σε αυτούς.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!