ΛΗΜΝΟΣ

Με μεγάλη προσέλευση ξεκίνησε η Εθελοντική Αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο Αγ. Τριάδας.(φωτογραφίες)

post-img

Με πολλέςμονάδες αίματος  ξεκίνησε η πρώτη ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στο πνευματικό κέντρο Αγ. Τριάδας στην Μύρινα. 

Νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό καθώς και οι εθελοντές του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών& δωρητών οργάνων σώματος  Λήμνου έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στην πρώτη από τις τρείς ημέρες  «Δώρου Ζωής» για τους συνανθρώπους τους.

Να σημειώσουμε  ότι το πνευματικό κέντρο της Αγ. Τριάδας επισκέφτηκαν και μαθητές του 3ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας αλλά και του Λυκείου Μούδρου.

Η αιμοδοσία συνεχίζεται και το επόμενο διήμερο 17-18 Νοεμβρίου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!