ΛΗΜΝΟΣ

Ν.Ο.Λήμνου και Περιφέρεια Β.Αιγαίου συνδιοργανώνουν αγώνες παράκτιας κωπηλασίας. Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

post-img

Μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την επομένη Κυριακή 12 Νοεμβρίου στην Λήμνο .

Πρόκειται για τους  διασυλλογικούς αγώνες παράκτιας κωπηλασίας που συνδιοργανώνει ο  Ναυτικός Όμιλος Λήμνου μαζί με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου . 

Οι αγώνες γίνονται με σκάφη COASTAL-ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ και  θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σωματείων της Β. Ελλάδος αλλά και των νησιών μας.

Η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  είχε χρηματοδοτήσει και πέρυσι την διοργάνωση αλλά φέτος συμμετέχει  με το ποσό των  10.000€,  το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε Αθλητικό σύλλογο  στην Λήμνο  και ένα από τα υψηλότερα σ όλο το Β. Αιγαίο.  Οι άνθρωποι  της Αντιπεριφέρειας Αθλητισμού που χειρίστηκαν το αίτημα έδωσαν το “πράσινο” φως  πιστεύοντας  ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σ ένα  αθλητικό γεγονός πανελλήνιας προσέλκυσης.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.