ΛΗΜΝΟΣ

Δείτε σήμερα στην ΕΡΤ1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαγειρεύει Κατσικάκι Λήμνου ..στην εκπομπή “ΠΟΠ Μαγειρική”.

post-img

Δείτε σήμερα τον Δημήτρης Ουγγαρέζος  να μαγειρεύει  Κατσικάκι Λήμνου. 

Η εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική έρχεται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με τον Ανδρέα Λαγό από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για να μας γεμίσει ξανά με μυρωδιές από τα ελληνικά προϊόντα.
Ανδρέας Λαγός και Δημήτρης Ουγγαρέζος μαγειρεύουν μαζί Κατσικάκι Λήμνου,  γεμίζοντας το στούντιο με μυρωδιές και ξεχωριστές γεύσεις.

Τα αγαθά της ελληνικής γης έρχονται για άλλη μία φορά στο τραπέζι μας, τιμώντας τους παραγωγούς της χώρας που πασχίζουν καθημερινά για την καλλιέργειά τους.

Ο Ανδρέας Λαγός αυτή τη φορά στο στούντιο της ΠΟΠ Μαγειρικής υποδέχεται ένα πρόσωπο της τηλεόρασης της πρώτης γραμμής, τον παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζο για να μπορέσουν μαζί να απογειώσουν τη διάθεση μας.

Μην χάσετε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 14:00 στην ΕΡΤ1 την εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική με τον Ανδρέα Λαγό και καλεσμένο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Γιατί η Μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!