ΛΗΜΝΟΣ

Απολογισμός Επάρχου Λήμνου Βλάττα – Λαμπρινού Άγγελου για την θητεία του 2019-23.

post-img

Τον απολογισμό της θητείας του έκανε σήμερα το πρωί ο Έπαρχος Λήμνου και Άγιου Ευστρατίου Βλάττας – Λαμπρινός Άγγελος στα τοπικά ΜΜΕ . Αναφέρθηκε αναλυτικά σ όλα τα πεπραγμένα της Π.Ε.Λήμνου αλλά και σε μελοντικά σχέδια .

Πιο συγκεκριμένα είπε:

“Αγαπητοί συμπατριώτες,

Mία τετραετία τελειώνει, μία τετραετία που με την ψήφο σας με τοποθετήσατε Έπαρχο. στην Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο. Αυτά τα τέσσερα χρόνια με ειλικρίνεια, διαφάνεια, αφοσίωση, ομαδικότητα και αίσθημα ευθύνης, σταθήκαμε κοντά σας και προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα των νησιών μας.

Στην αρχή της θητείας μας βρεθήκαμε σε μία δύσκολη συγκυρία με τον COVID -19.Ως Έπαρχος Λήμνου σε συνεργασία με άλλους φορείς, αντιμετωπίσαμε την κρίση, δημιουργώντας μία Επιτροπή Διαχείρισης (την μοναδική στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου), ενημερώνοντας καθημερινά τους κατοίκους της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου .

Με τη συνδρομή δωρητών καλύψαμε τις ελλείψεις του Νοσοκομείου σε μέσα για την περίθαλψη των ασθενών, με COVID-19. Στο κομμάτι της καθημερινότητας, αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με άλλους φορείς, περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως χιονοπτώσεις πυρκαγιές πλημμύρες, στα νησιά της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Εκτελέστηκαν και συνεχίζουν να εκτελούνται μέχρι σήμερα έργα ύψους 12.000.000 €. Έργα όπως: – Παράκαμψη οικισμού Θάνος. – Μελέτης αναδασμού Ατσικής. – Ανάθεση Μελέτης κατασκευής Νέας οδού και γέφυρας στον οδικό άξονα Μύρινας – Κάσπακας στη θέση Αυλώνας. – Έργα βελτίωσης οριζόντιας και κάθετης σήμανσης του επαρχιακού οδικού δικτύου. – Άρση καταπτώσεων στο οδικό δίκτυο. – Αποκατάσταση βλαβών φράγματος Κοντιά. – Καθαρισμός πρανών και στηθαίων ασφαλείας του επαρχιακού οδικού δικτύου. – Ηλεκτροφωτισμός τριών νέων κόμβων. – Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού κόμβων επαρχιακού οδικού δικτύου. – Αποκάλυψη παλαιού οικισμού Αγίου Ευστρατίου και δημιουργία δανειοθαλάμου οικοδομικών υλικών. – Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικών κτιρίων Αγίου Ευστρατίου. – Σύνταξη μελέτης ψυχιατρικής Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου. – Καθαρισμοί ρεμάτων εντός και πλησίον των οικισμών σε όλα τα χωριά. – Έχει συνταχθεί Υδρολογική και Περιβαλλοντική Μελέτη για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου από Κοντοπούλι προς Αρχαιολογικό χώρος Ηφαιστίας. Και πλήθος μικροέργων για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας των κατοίκων των νησιών μας.

Έχουν ανατεθεί έργα όπως: – Βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου Μύρινα – Μούδρος – Πλάκα. (Περιλαμβάνει εργασίες σε Κοντιά, Μούδρο, Ρωμανού, Κοντοπούλι Ρεπανίδι, Βάρος κ.α.) – Βελτίωση οδικού δικτύου Μύρινα – Κόρνος μέσω Κάσπακα – Μελέτη οριζόντιος και κατακόρυφης σήμανσης. Επαρχιακού οδικού δικτύου. – Μελέτη στατικότητας γεφυριών επαρχιακού οδικού δικτύου. – Μελέτη δημιουργίας Πύλης εισόδου στον λιμένα Πλάκας. – Μελέτη κατασκευής εγκαταστάσεων στην κτηνιατρική για τη στέγαση των οχημάτων της Π.Ε. Λήμνου. – Μελέτη βελτίωσης επαρχιακού οδικού δικτύου Ατσική – Δάφνη. – Μελέτη κατασκευή κόμβου στρατόπεδο Ψύλλων και Κτηνιατρικής.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΊ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΌΠΟΣ ΜΑΣ

. Βλάττας – Λαμπρινός Άγγελος Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Συνδυασμός : ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!