ΛΗΜΝΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λήμνου: Ψήφισαν 56% περισσότερα μέλη από ότι στις εκλογές του Μαίου 2022, 40% αυξήθηκαν τα μέλη του κόμματος με τις νέες εγγραφές μελών..

post-img

Εχθές 17 Σεπτεμβρίου, όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στη Λήμνο, στα εκλογικά τμήματα Μύρινας και Μούδρου διεξήχθη ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη νέου ή νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά, εξαιρετικά μεγάλος αριθμός παλαιών αλλά και νεοεγγραφέντων μελών, προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα για να  δηλώσουν με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία την αισιοδοξία τους για το μέλλον του κόμματος και την αποφασιστικότητα τους να παλέψουν για να αλλάξει πορεία η χώρα. Για μια Ελλάδα ριζοσπαστικά εκσυγχρονιστική, με δυνατότητες και προοπτική.

Στη Λήμνο:

Ψήφισαν 56% περισσότερα μέλη από ότι στις εκλογές του Μαίου 2022.

Κατά 40% αυξήθηκαν τα μέλη του κόμματος με τις νέες εγγραφές μελών.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα των εκλογών, τα ποσοστά των 5 υποψηφίων και στη Λήμνο κινήθηκαν περίπου στο ύψος των πανελλαδικών ποσοστών.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!