Best of Island

Αυτό το καλοκαίρι θα περάσετε “Μπερεκέτι”! Στο λιμάνι Μύρινας από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

post-img

Το λιμάνι της Μύρινας σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες. Σημαίνει βόλτες, χαλάρωση, καλές σκέψεις με θέα το πέλαγος, σχέδια για το μέλλον  μα κυρίως αυθεντικές κουβέντες με ούζο ή τσίπουρο και φυσικά καλό μεζέ!

Δεν χρειάζεται να ψάξεις στην περιοχή για να βρεις την αυθεντική αυτή γωνιά που θα συνδιάζει …..τα απλά με τα σπουδαία !

Το “Μπερεκέτι” ένα μικρό διαμάντι  που ανεβάζει την έννοια “γευστική απόλαυση ” σε άλλο επίπεδο  και ειναι στην καρδιά του λιμανιού της Μύρινας!

Δεν θα πιστεύεις οτι σ αύτο το ιδανικό σημείο του λιμανιού υπάρχει ένα τόσο γουστόζικο και όμορφο Μεζεδοπωλείο , το “Μπερεκέτι” !

Και επειδή η πρώτη είκονα είναι αύτη που σε κερδίζει, θα την ξεχάσεις γρήγορα όταν θα αρχίσουν να  έρχονται οι μεζέδες!

 Ειμαστε βέβαιοι  οτι θα θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα, αλλά μην ανησυχείς γιατί σίγουρα θα το ξαναεπισκευθείς έστω και αν οι μέρες των διακοπών σου δεν είναι πολλές.

Ο κατάλογος θα ικανοποιήσει σίγουρα τις απαιτήσεις σας, ενώ θα εκπλαγείτε απο το “πάντρεμα” των γεύσεων!

Γιατί το καλό  φαγητό, το απλό, το ποιοτικό και προσεγμένο, μπορεί να φαίνεται αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί τέχνη, μεράκι και καλές πρώτες ύλες και στο “Μπερεκέτι” το γνωρίζουν καλά!

Tips:

  • Επιλέξτε το μεσημέρι για ατομικό τσίπουρο ή ούζο, δεν έχετε ξαναδεί τέτοιο μεζέ!
  • Μην αργήσετε το βράδυ η “μπλε ώρα”( 8-9) είναι ιδανική για να απολαύσετε τα χρώματα του λιμανιού και για να βρείτε φυσικά τραπέζι.

“Μπερεκέτι” στο λιμάνι Μύρινας.

instagram.com/mpereketi.lxs

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!