ΛΗΜΝΟΣ

Στην Λήμνο Ο “Τίγρης” της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης! Το υπερπολυτελές Lady VERA έδεσε στο λιμάνι της Μύρινας.(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

post-img

Στην Λήμνο Βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο «Τίγρης» της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.  Κατέπλευσε σήμερα το πρωί με  το  υπερπολυτελές  Lady VERA  και έδεσε στο λιμάνι της Μύρινας.

 Στο σκάφος όπως βλέπετε και στο βίντεο του Limnosreport  είναι ο ίδιος ο «Τίγρης» που κάνει κρουαζιέρα στις ελληνικές θάλασσες και νησιά .

Το Mega Yacht Vera είναι η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Μελισσανίδη του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ που έκλεψε τις εντυπώσεις στο λιμάνι της Μύρινας.

Δίπλα στο Lady VERA έχει δέσει ο καλός φίλος του “Τίγρη” Χρήστος Πανόπουλος ιδιοκτήτης της ΒΙΑΜΑΡ και μεγαλομέτοχος της ομάδας της Ξάνθης  ο οποίος κάθε χρόνο τέτοια εποχή  επισκέπτεται το νησί και μάλιστα επί μακρόν, ενώ στενη φιλία συνδέει τον ” Τίγρη” και με τον Στέλιο Ρόκκο που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Λήμνο σ ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες οι “τρεις τους ” θα συναντηθούν για λίγες ξεγνοιαστές στιγμές στο νησί του “Ηφαίστου”.

 

https://youtu.be/fPD7Ws7QctM

Φυσικά  η σημαία της ΑΕΚ κυματίζει δίπλα με τη σημαία της εταιρείας του (Aegean Oil).

Το «Vera» (το όνομά του προέρχεται από το όνομα της μητέρας του Δημήτρη Μελισσανίδη, που της είχε μεγάλη αδυναμία) είναι πραγματικά ένα  «παλάτι» μήκους σαράντα πέντε μέτρων, με υπερπολυτελή εξοπλισμό . Διαθέτει μέχρι και αίθουσα όπου ο εφοπλιστής μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια. Με ειδικά δορυφορικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί σε ειδικό χώρο μπορεί να μαθαίνει τα πάντα από τους συνεργάτες του για τις επιχειρήσεις του ανά τον κόσμο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!