ΛΗΜΝΟΣ

Στέλιος Ρόκκος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του – Οι πρώτες δηλώσεις

post-img

Αίσιο τέλος είχε για τον Στέλιο Ρόκκο η πρόσφατη περιπέτεια την υγείας του καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης 19/1 πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική των νοτίων Προαστίων όπου νοσηλευόταν.

Η περιπέτεια του Στέλιου Ρόκκου ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, όταν ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Λήμνο με τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα ένιωσε μια έντονη ενόχληση στο στήθος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου οι γιατροί θεώρησαν απαραίτητο να γίνει αερομεταφορά του στην Αθήνα, όπως και έγινε με C-130.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος με την έξοδο του τραγουδιστή από το νοσοκομείο:

Με τον θεράποντα ιατρό του, Εμμανουήλ Καλλιέρη

«Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ@@κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι «κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά» είπε αρχικά ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους.

«Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις» πρόσθεσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Στέλιος Ρόκκος, Λένα Ζευγαρά

Ο Στέλιος Ρόκκος με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα

Ο Στέλιος Ρόκκος πρόκειται να επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς από τις 4 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα εμφανίσεών του με τη Λένα Ζευγαρά.

tlife

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!