ΛΗΜΝΟΣ

Γ.Α.Σ. Μύρινας: Ελάτε απλά….να χορέψουμε!!Πληροφορίες -Εγγραφές!

post-img

Ο  Γ.Α.Σ. Μύρινας ανακοινώνει  την έναρξη των μαθημάτων παραδοσιακών χορών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  θα λειτουργήσουν τμήματα  παραδοσιακών χορών ενηλίκων, αρχαρίων  και προχωρημένων .

Τμήμα παραδοσιακών χορών

 Συνεχίζουμε  και φέτος την λειτουργία τμημάτων παραδοσιακών χορών ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων. Στον Γ.Α.Σ Μύρινας ο χορός δεν είναι αυτοσκοπός είναι πολύ απλά ψυχαγωγία !

ο χοροδιδάσκαλός έχει στόχο να σας μυήσει στα μυστικά των χορών και των ιστορικών στοιχείων τους και να σας οδηγήσει στα σωστά βήματα του χορού!

Ο  Γ.Α.Σ Μύρινας δεν ψάχνει για πρωτοχορευτές  και εξέδρες να ανέβει  !Αναζητά μέσα από την εκμάθηση  την διασκέδαση, την συναναστροφή, την φιλία χωρίς να στέκεται στο πόσο καλά χορεύει   « Ο Γιώργος, η Μαρία, ο Δημήτρης, η Ευαγγελία…..)

Τμήμα Ποντιακών χορών

Ο Γ.Α.Σ Μύρινας  από ίδρυσής του  έχει συνδέσει  το όνομά του  με την  Ποντιακή Κληρονομιά που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά και στο νησί μας .

Έτσι λοιπόν και φέτος θα λειτουργήσει τμήμα Ποντικών χορών αρχαρίων και Ενηλίκων .

Ο Γ.Α.Σ. Μύρινας με μακρόχρονη παρουσία στον χώρο  της εκμάθησης παραδοσιακών χορών σκοπό έχει να μεταδώσει  σε αυτούς που αγαπούν το χορό και την παραδοσιακή μουσική  τον ίδιο το Χορό!

Μέσ από το μάθημα αυτό καθ αυτό, την συναναστροφή, την  πραγματική φιλία και τις αληθινές σχέσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες και κάθε τι που  ξεφεύγει από το αντικείμενο της εκμάθησης φιλοδοξεί  να σας κάνει μέλος του Συλλόγου!

Η πρόσφατη συνεργασία μας  στην παράσταση ” 1922-2022″ Εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή ”  με τον ΜΕΑΣ και τον “Παύλο Κουντουριώτη” συλλόγους με ανάλογη και μεγάλη ιστορία στην Λήμνο απέδειξε ότι ο χορός για Εμάς δεν έχει “συρματοπλέγματα” και μεγάλα γράμματα στις αφίσες ..ενώνουμε τα χέρια με τους συγχορευτές μας και το εννοούμε!

Σας περιμένουμε λοιπόν στα τμήματά μας  με ένα και μοναδικό στόχο  την  Ψυχαγωγία και την διασκέδαση !

Τηλέφωνα  Επικοινωνίας για πληροφορίες –Εγγραφές:

    6947872877 -6983466604

Καλή χορευτική χρονιά!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!