Δεδομένου ότι υπάρχουν αιτήματα πολιτών για παροχή πληροφόρησης αναφορικά με τις εκλογές στις 2 Ιουνίου, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Οι πολίτες της Λήμνου θα προσέλθουν ξανά στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου για τον δεύτερο γύρο των εκλογών 2019 για την ανάδειξη Δημάρχου Λήμνου και Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07.00 π.μ. και θα λήξει στις 07.00 μ.μ.

Η επαναληπτική ψηφοφορία (Β΄ γύρος) γίνεται στα ίδια εκλογικά τμήματα με αυτά της πρώτης Κυριακής, με τα ίδια μέλη στις εφορευτικές επιτροπές, τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους ίδιους εφόρους αντιπροσώπων.

Η εκλογική διαδικασία, αυτήν την φορά διαφοροποιείται καθώς, όσοι προσέλθουν στις κάλπες, δεν θα ψηφίσουν για ευρωεκλογές και τοπικά συμβούλια, αλλά μόνο για Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

Στα εκλογικά Τμήματα με τη σήμανση «Α» θα ψηφίσουν μόνο για Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στα εκλογικά Τμήματα με τη σήμανση «Β» θα ψηφίσουν μόνο για Δήμαρχο Λήμνου και στα εκλογικά Τμήματα χωρίς σήμανση θα ψηφίσουν και για τα δύο.

Η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μόνο ανάμεσα στους υποψηφίους περιφερειάρχες και τους υποψηφίους δημάρχους των δύο συνδυασμών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα οι πολίτες της Λήμνου καλούνται να ψηφίσουν:

Για Δήμαρχο Λήμνου, ανάμεσα στον κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ του συνδυασμού «ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» και την κα. ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΓΕΩΡΓΑ του συνδυασμού «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» .

Για Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, ανάμεσα  στην κα.  ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ του συνδυασμού «ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» και τον κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ του συνδυασμού «ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» .

Στο δεύτερο γύρο θα χρησιμοποιηθούν τα ίδια ψηφοδέλτια των συνδυασμών με αυτά της πρώτης Κυριακής και δεν χρειάζεται σταυρός προτίμησης.

                                                           

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΛΗΜΝΟΥ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ