“Γεννήθηκα στις 6 Μαρτίου 1980 στην Κοζάνη όπου και μεγάλωσα.
Σπούδασα Γραμματεία Διεύθυνσης και εργάστηκα από το 2002 πάνω στο αντικείμενο σπουδών μου, ως υπεύθυνη γραφείου σε μεγάλες επιχειρήσεις.
Παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια όσο αφορά την Διοίκηση Επιχειρήσεων, την οργάνωσή τους και την επικοινωνία.
Το 2013 εντάχθηκα στον αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδας μας ως Ιδρυτικό μέλος του οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις Κοζάνης. Διατέλεσα πρόεδρος της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Ε.ΣΥ Δυτικής Μακεδονίας για δύο θητείες και είμαι Διευθύνουσα Σύμβουλος του οργανισμού Ε.ΣΥ Ε5.
Ορκίστηκα να πολεμήσω για τα δίκαια του Ελληνισμού και να προασπίζομαι τα συμφέροντα του Έθνους μου για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας και των Ελλάνιων Αξιακών Πρωτοκόλλων ώστε όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες να αναγνωρίσουν και να επωφεληθούν από το μεγαλείο του Ελληνισμού.”

Πως αποφασίσατε και διαλέξατε να συμπεριληφθείτε στο ψηφοδέλτιο της «Ελλήνων Συνέλευσης»  στις ευρωεκλογές  και γενικά να βάλετε υποψηφιότητα;

Είναι άπειρη τιμή για εμένα να έχω συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του μοναδικού Πολιτικού Φορέα του Ελληνικού Έθνους, «Ελλήνων Συνέλευσις», ώστε να εκπροσωπήσω το Έθνος μας στην μάχη των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, ανάμεσα σε άλλους 41 άξιους συνέλληνες, συμπολεμιστές, όπου επικεφαλής φυσικά είναι ο Πρόεδρος του Φορέα μας, Αρτέμης Σώρρας.

Πρόκειται για μια τεράστια αποστολή η οποία μου ανατέθηκε από το Συμβούλιο των 9 Εννέα του Πολιτικού Φορέα και τον Πρόεδρό μας Αρτέμη Σώρρα, την οποία αποδέχθηκα να εκτελέσω στην ακρίβεια της χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς όταν μας καλεί το Έθνος μας είναι καθήκον μας να πολεμήσουμε για την απελευθέρωση της μητέρας των μητέρων Ελλάς.

 

Πόσο σημαντικό είναι οι συμπολίτες μας να πάρουν μέρος με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές. Πόσο σημαντικές είναι οι εκλογές αυτές για την Ελλάδα μας;

Θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες ότι οι Ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές για την χώρα μας την Ελλάς, διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κέντρο λήψεων όλων των αποφάσεων που ψηφίζονται μέσα στην χώρα μας.

Οι μέχρι σήμερα εκλεγμένοι Ευρωβουλευτές, οι αντιπρόσωποί μας, ψήφιζαν αντί των προσώπων μας εναντίον των συμφερόντων των Ελλήνων, της Ελλάδος αλλά και των ίδιων των ανθρώπων. Αποτέλεσμα όλων των ψηφισμάτων τους είναι τα μνημόνια, η άρνηση του ψηφίσματος της Γενοκτονίας των Ποντίων, η άρνησή τους να εισπράξουν τις γερμανικές αποζημιώσεις και τα γερμανικά κατοχικά δάνεια, το ψήφισμα του 12 δωδεκάωρου αλλά και του 7 εφταήμερου εργασίας, ο καθορισμός των μισθών και των συντάξεων κλπ.

Επομένως, βλέπουμε ότι όλα τα παραπάνω που έχουν ψηφιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και απλώς επικυρώθηκαν ως νόμοι μέσα στην χώρα μας, σαφώς και δεν είναι προς όφελος του Έθνους των Ελλήνων.

Αυτήν την μοναδική φορά, οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να ψηφίσουν τους πραγματικούς εκπροσώπους τους, της Ελλήνων Συνέλευσις, οι οποίοι μέσα στην Ευρωβουλή θα ψηφίζουν με βάση το Εθνικό μας συμφέρον και όχι ό,τι τους διατάξουν τα ξένα κέντρα εξουσίας.

 

Ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσετε στην Ευρωβουλή;

Είναι πολλά τα παράδοξα και οι παρανομίες που έχουν συμβεί. Συμφωνίες και κρυφές Συνθήκες που ήρθε η ώρα να βγουν στο φως, κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει. Και αυτό δεν θα γίνει με κανέναν άλλον τρόπο, παρά μόνο όταν οι Έλληνες μπουν στην Ευρωβουλή.

Να μάθουμε επιτέλους τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια, ποιες είναι οι Συμφωνίες που υπογράφηκαν για εμάς, χωρίς όμως εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ, πώς γίνεται να είμαστε μέλη στην ίδια Κοινοπραξία με “εταίρους” που το μόνο που έχουν επιφέρει τόσα χρόνια στην χώρα μας, με την ανοχή και την συνεργία όλων των πολιτικών κομμάτων ήταν δυνάστευση και εξαθλίωση.

Να δούμε επιτέλους, τι έχει να πει η “Ενωμένη Ευρώπη” του “Ανθρωπισμού” και της Αλληλεγγύης, για τα Παγκόσμια Ταμεία που κάθε χρόνο 46 Παγκόσμιοι θεσμοί υπογράφουν  τον πλούτο των Ανθρώπων που συνεχίζουν να πεθαίνουν από ασθένειες και πείνα, θύματα του “πολιτισμού” της.

Είναι η πρώτη φορά που όλοι θα καταλάβουν τι σημαίνει να διεκδικείς και να προστατεύεις τα Πνευματικά, Κυριαρχικά και Κληρονομικά δίκαια των Ελλήνων. Θα καταλάβουν όλοι πώς είναι να υπηρετείς το Ελληνικό Έθνος και να εργάζεσαι για το ΟΛΟΝ και για ΟΛΟΥΣ τους Έλλην Ανθρώπους.

Ήρθε η ώρα να γίνει ένα πραγματικό μεγάλο ΤΑΜΕΙΟ, γιατί πλέον γνωρίζουμε και ποιοι είμαστε και τι έχουμε.

Καλούμαστε να επαναφέρουμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ στην πραγματική του θέση, να ζήσει ελεύθερος στον δικό του πλανήτη, με πραγματικές Αξίες και Αρχές σε έναν πλανήτη όμως που φαίνεται πλέον καθαρά να έχει πάρει… κατηφορική κλίση.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις θα ταρακουνήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα είναι σαν να βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το ίδιο το έθνος των Ελλήνων. Όλοι εκεί γνωρίζουν την μυθολογία μας και την ιστορία μας καθώς και τι είμαστε ικανοί να κάνουμε αν είμαστε ενωμένοι.

 

Γιατί πρέπει οι Έλληνες Πολίτες να ψηφίσουν την Ελλήνων Συνέλευσις στις Ευρωεκλογές και ποιο είναι το μήνυμά σας;

Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ευρωβουλευτών που   εκλέγονται με την υποστήριξη των κομματικών μηχανισμών δεν είναι καθαρός. Η παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο πραγματικών Ελλήνων βουλευτών, που θα λειτουργήσουν με γνώμονα αποκλειστικά το συμφέρον της πατρίδας και των Ελλήνων, θα είναι ένα γεγονός  ιστορικής   σημασίας και θα αποτελέσει την αρχή του τέλους των εγκληματικών σχεδίων σε βάρος των πολιτών της Ευρώπης.

Είναι η μεγάλη ώρα, όλοι οι Έλληνες πολίτες να αντιληφθούν και να ενισχύσουν αυτήν την μοναδική ιστορική διαδικασία, στέλνοντας στην Ευρωβουλή πραγματικούς Έλληνες πολεμιστές για τα δίκαια της πατρίδας μας και των ανθρώπων γενικότερα, ψηφίζοντας τους υποψήφιους του πολιτικού φορέα του  Έθνους  των  Ελλήνων  «Ελλήνων Συνέλευσις», του μόνου πολιτικού  οργανισμού  που στέκεται απέναντι στο δολοφονικό καθεστώς  της κομματοκρατίας,  που επί 190 συνεχή έτη δυναστεύει το έθνος μας.

Τέλος, είναι η πρώτη φορά που καλούνται οι Έλληνες πολίτες να μετρήσουμε οι ίδιοι τις ψήφους μας και να συμμετέχουν στην καταμέτρηση των ψήφων ως εκλογικοί αντιπρόσωποι της Ελλήνων Συνέλευσις. Ιδίως τώρα που λαμβάνουμε μέρος στις Ευρωεκλογές, όλα τα κόμματα και οι εβραϊκές εταιρίες που βγάζουν τα αποτελέσματα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, θα προσπαθήσουν να νοθεύσουν τα αποτελέσματα και να αλλοιώσουν τα νούμερά μας, τρομοκρατημένοι από την τεράστια δυναμική της Ελλήνων Συνέλευσις. Θα προσπαθήσουν να μας παρουσιάσουν ψεύτικα ποσοστά, ανεβάζοντας τα δικά τους και δίνοντας το δικαίωμα σε αλλογενείς να ψηφίσουν.

Για τους λόγους αυτούς, κάνουμε όλο αυτό το τεράστιο κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες, να μετρήσουμε εμείς τις ιερές μας ψήφους, να ελέγξουμε και να μην τους επιτρέψουμε πια να μας κοροϊδεύουν.

Τώρα είναι η ώρα των Ελλήνων! Τώρα είναι η ώρα των ανθρώπων!

Η Ελλάς και η Ευρώπη στα χέρια των Ελλήνων, εδώ και τώρα!

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here