Η “Νίκη για τη Λήμνο” περιόδευσε σήμερα στην Καλλιόπη και το Ρωμανού.Οι κάτοικοι της Καλλιόπης ενημερώθηκαν από την υποψήφια δήμαρχο Ελεονώρα Γεώργα για την αντιμετώπιση θεμάτων καθημερινότητας,την προοπτική ανάπτυξης της περιοχής (Κέρος,Ηφαιστία),τις δυνατότητες ενίσχυσης των υδάτινων πόρων της περιφέρειας και άλλα ζητήματα που τέθηκαν από τους κατοίκους.
Στο Ρωμανού η υποψήφια δήμαρχος με τους συνεργάτες της διένειμαν το έντυπο με το συνοπτικό πρόγραμμα του συνδυασμού και διαβεβαίωσαν τους κατοίκους ότι η Ανατολική
Λήμνος θα βγει από το περιθώριο με συγκροτημένο σχεδιασμό,χωρίς αίολες υποσχέσεις κενού περιεχομένου






Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.